Hotel Piroska**** – színvonalas szálloda Bükfürdő közelében

Hotel Piroska**** és az Ambrózia Restaurant & Cafe, Bük fő utcáján (9737 Bük Kossuth u. 60) várja azokat a kezdő pincér, illetve szakács tanuló jelentkezőket, akik szeretnének fiatalos csapatban, jó szakmai háttérrel rendelkező, folyamatosan fejlődő munkahelyen a szakmájuk mesterei lenni. Éttermünk vendégköre elsősorban német és cseh nyelvterületről érkezik, ami a tanulók számára kiváló lehetőség idegen nyelven is a gyakorlat megszerzésére, ezáltal elősegítve a későbbi elhelyezkedést.

A szálloda tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető és az esetleges egyéni munkaidő beosztással is van mód a tömegközlekedési eszközökhöz igazodni.

Éttermünkben jelenleg az alábbi szakközépiskolák szakács és pincér tanulói végzik szakmai gyakorlatukat:

  • Soproni Szakképzési Centrum Idegenforgalmi, Kereskedelmi, Vendéglátó Szakképző Iskolája és Kollégiuma
  • Szombathelyi Szolgáltatási SZC Kereskedelmi és Vendéglátó Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
  • Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskola és Szakközépiskola

Érdeklődni:
Bujtás István
F&B manager (Tel.: 20/992-1525)


Páll Krisztián (Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskola és Szakközépiskola, 11. évfolyam)

“Nagyon kellemes a környezet. A kollégák barátságosak és megtanítanak a szakmára. Beavatnak az apró szakmai trükkökbe, amit a későbbiekben biztosan alkalmazni tudok majd. Oktatóim segítőkészek, megbíznak bennem és szakmai iránymutatásukat követően lehetőséget adnak az önálló munkavégzésre. Munkatársként kezelnek.”

Krizonits László pincér (Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskola és Szakközépiskola volt tanulója)

“Szeretek a Hotel Piroskában dolgozni! Tanulóként rengeteget tanultam. Gyakorlati képzőhelyem biztosította számomra, hogy sikeres szakmai vizsgáim után alkalmazottként tovább dolgozhatok a Hotel Piroskában. Lehetőségem volt megismerkedni az új trendekkel. Örülök, hogy ennek a csapatnak tagja lehetek!”