iQor Global Services Hungary Kft.

Az iQor egy 18 országban működő, több mint 32.000 munkavállalót foglalkoztató, üzleti megoldások kiszervezésével és terméktámogatási szolgáltatásokkal foglalkozó globális vállalat. Partnereink között tudhatjuk a világ legismertebb márkáit, akiknek olyan értékesítést követő terméktámogatási és ügyfélszolgálati megoldásokat nyújtunk, melyek átfogják a fogyasztói értékláncot a vevőszolgálattól, a kiszervezett szolgáltatásoktól kezdve egészen a termék diagnosztikai és javítási szolgáltatásokig. Partnereink   és  a piac igényeit szem előtt tartva folyamatosan innovatív fejlesztésekkel, díjnyertes technológiánkkal, logisztikai és analitikai platformjainkkal igyekszünk megfelelni ügyfeleink elvárásainak. Az amerikai tulajdonban lévő globálisan működő nagyvállalat magyarországi központja Szombathelyen van, ahol a város egyik meghatározó munkáltatójaként több mint 1100 főt  foglalkoztat.

Az iQor Global Services Hungary Kft. a helyi szervezet több mint 10 éves tapasztalatára, eredményeire és képességeire építve a „high-tech” elektronika területén az értékesítés utáni piacon nyújt professzionális termék- támogatási szolgáltatásokat partnereinek. Az iQor a termékekhez kapcsolt garanciális és garanciaidőn túli szolgáltatások széles körét végezve szolgálja ki a mobil és telekommunikációs, az informatikai és hálózati szektorok ipari és fogyasztói szereplőit. Felelős munkáltatóként nagyon fontosnak tarjuk a munkavállalói bevonáson alapuló vállalati kultúrát, a helyi közösségek támogatását és a környezettudatos  működést.

Kovács Péter, tanműhelyvezető

A duális képzés ránk eső része az életre készíti fel a diákokat. Az iskola az elméletet adja, ami a gyakorlatban csak bizonyos toleranciával, tűréshatárokon belül létezik. Minden kapcsolási rajz, főként az analóg rendszerek, elméleti síkon „reálisak” csak. A valóságban nem létezik pontos értékű ellenállás, nem létezik két egyforma alkatrész, minden érték csak közelít az ideálishoz. Az ipari gyártástechnológia, a sorozatgyártás értékszórással állít elő alkatrészeket.
Ha ezt mérni akarjuk, szembesülünk azzal a problémával, hogy a mérőeszközeink is bizonyos hibaszázalékkal képesek „igazolni” a számításaink eredményét. Hab a tortán, hogy nagyfrekvenciás áramkörökben az alkatrészek egymásra hatása szinte kiszámíthatatlan…

Összegezve elmondhatom, hogy a gyakorlati képzőhelyek feladata a valóságot bemutatni a fiataloknak. Ez a valóság nem virtuális: látják a nehézségeket és megtapasztalják, hogyan lehet az elméletet átültetni a gyakorlatba.

Tanulóink az első félévben a tanulószerződésük alapján 20 000 Ft juttatást kapnak. Ez az időszak, illetve az összeg is, egy átmeneti helyzet, hiszen a tanulók még nem bizonyítottak, nem áll mögöttük mérhető produktum.

A tanulószerződés összege minden félévben 5000 Ft-al emelkedik, illetve a második félévtől, a bizonyítványtól függően az iQor Global Service Hungary Kft. tanulmányi szerződést ajánl fel a diáknak. Ennek összege, tanulmányi eredménytől függően 25-60 000 Ft havonta.

Egy jó tanuló végzősünk akár 95 000Ft juttatásban is részesülhet.

Nem csak munkahely, közösség!

Változatos és sokoldalú munkakörrel rendelkezünk, mind szellemi, mind fizikai munkavégzés területén kínálunk számos olyan pozíciót, melyek eltérő végzettséggel és munkatapasztalatokkal tölthetőek  be.

Számunkra fontos, hogy az itt dolgozók ne csupán munkahelyként tekint- senek vállalatunkra, – arra törekszünk, hogy kellemes légkört alakítsunk ki, egy igazi, összetartó közösség kovácsolódjon össze, melynek tagjai munka- időn belül és kívül is egyaránt jól érzik magukat.
Ehhez elsődleges célunk olyan sokszínű programok szervezése és lebo- nyolítása, amelyek között az iQor csapat minden tagja megtalálhatja a szá- mára ideális kikapcsolódási  formát.

  • sportesemények (kerékpártúra, síelés, gyalogtúra, horgászverseny, darts verseny és még sorolhatnánk)
  • kirándulások
  • családi napok
  • gyermekprogramok  (csokigyárlátogatás, kalandpark…)
  • egészségnapok
  • iQor filmklub
  • iQor fotószakkör
  • tudományos és művészeti kiállítások
  • bálok
  • nyereményjátékok