Felhasználási feltételek

A felhasználó a www.tanuloszerzodes.hu oldal tartalmát (fénykép, ábra, diagram, grafika, mozgókép) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján felhasználhatja a szabad felhasználásnak minősülő módon azzal, hogy a felhasználás valamennyi formája esetén a forrást és a szerző nevét az alábbiak szerint megjelöli és a felhasználás az indokolt terjedelmet nem haladja meg.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy az oldalról változatlanul vagy kis mértékű változtatással átvett és közölt tartalom esetén a „www.tanuloszerzodes.hu”-t feltünteti forrásként.

www.tanuloszerzodes.hu oldal fényképének, ábrájának, diagramjának, grafikájának, mozgóképének felhasználása, átvétele esetén a felhasználó kötelezettséget vállal arra, hogy a felhasznált, átvett fényképeket, grafikát, ábrát, diagramot, mozgóképet forrásmegjelöléssel (fénykép esetén készítője feltüntetésével) teszi közzé. A fénykép, ábra, diagram, grafika, mozgókép képaláírását csak a fényképpel, ábrával, grafikával, diagrammal, mozgóképpel együtt teszi közzé, annak eredeti mondanivalójával összhangban.

A felhasználó a www.tanuloszerzodes.hu oldalról átvett tartalmat, szöveget, ábrát, diagramot, grafikát, mozgóképet harmadik személynek továbbfelhasználásra nem adja át. Az oldalon fellelhető valamennyi grafikai elem, védjegy, logó szerzői jogi oltalom alatt áll, így azoknak a leírtakkal ellentétes másolása, felhasználása nem megengedett.

www.tanuloszerzodes.hu oldal tartalma bárki számára ellenszolgáltatás nélkül elérhető, azonban a felhasználó tudomásul veszi, hogy a felhasználás jövedelemszerzés célját nem szolgálhatja.

A működtető törekszik a honlapon található tartalom és szolgáltatás folyamatos hibamentességének fenntartására, a www.tanuloszerzodes.hu oldal által nyújtott szolgáltatás és a funkcionalitása hibátlan működése tekintetében azonban nem vállal felelősséget, továbbá a strukturális, arculati és tartalmi módosításhoz való jogát fenntartja magának.